Elektromonteur

 

Functieomschrijving

Als elektromonteur wordt je bij Friand door collega's intern opgeleid zodat je snel in staat bent om rubber stroomverdeelkasten, kabelhaspels en verlengsnoeren tegen de hoogste kwaliteitseisen te assembleren.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk en checkt ook het werk van je collega's.

We werken met een erg plezierig team van ca. 20 mensen, en zijn vanwege structurele groei van ons bedrijf op zoek naar 2 of 3 nieuwe collega's.

Het bouwen van stroomverdeelkasten is maatwerk en gebeurt op vraag van de klant, daardoor blijft elke verdeler een uitdaging, waarbij de huidig geldende NEN normeringen de leidraad zijn.

Het gaat om een permanente functie waarbij er doorgroeimogelijkheden in het bedrijf zijn. Er zijn ook mogelijkheden om (relevante) opleidingen te volgen terwijl je in dienst bent.

Meer informatie over de diversiteit aan producten die wij produceren vind je op: www.stroomverdeelkasten.nl  

 

Wat wij bieden:

-Een uitdagende baan tussen leuke collega's!

-Een goedmarktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

-Goede reiskostenvergoeding.

- Pensioen opbouw premievrij voor de werknemer!

-Mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf

Kortom: een leuke en leerzame baan tussen leuke collega's!

 

Hoe nu verder:

wanneer je vragen hebt over deze functie kun je deze per mail stellen aan s.andrea@friand.nl of telefonisch op nummer: 0313-420578.

Als je direct wil solliciteren kun je deze per mail stellen aan s.andrea@friand.nl of telefonisch op nummer: 0313-420578.

 

 

Functie-eisen

Wat wij vragen is:

- Niveau 2 of 3 Elektrotechniek (MBO) en/of relevante werkervaring.

-Een positieve werkhouding

-Een doorzettersmentaliteit.

Indien je voldoet aan bovenstaande eisen, dan willen we graag in contact komen met je en het gesprek aangaan! mail naar: s.andrea@friand.nl of bel naar: 0313-420578.

 

Bedrijfsprofiel

Friand Elektrotechniek BV is een familliebdrijf dat in 1982 is opgericht. Wij produceren stroomverdeelkasten vanuit rubber en kunststof.

Alle benodigde diciplines hebben wij in huis om dit te kunnen doen, van een rubberperserij tot een uitgebreide productieafdeling en van een flink magazijn tot een volwaardige in en verkoopafdeling.

We werken met een plezerig team van ca. 20 mensen.

Friand is bezig met een structurele uitbreiding qua medewerkers en huisvesting omdat onze klanten ons steeds beter weten te vinden en we al jaren achtereen aan het groeien zijn.