Powerlock Stekkermateriaal

   
   
NRG Box / Powerlock Box Snaplock 250A Powerlock AccessoiresFRIAND HOOFDDISTRIBUTEUR ITT/VEAM POWERLOCK

Het ITT / VEAM Power Lock systeem biedt u de mogelijkheid onder de meest extreme omstandigheden bij installaties een veilige en snelle verbinding te realiseren, zoals bij verhuur van aggregaten en verdeelkasten ten behoeve van tijdelijke opstellingen.

De beschikbare producten zijn er in twee uitvoeringen te weten 400 A en 660 A, welke zijn onderverdeeld in line source & line drain ten behoeve van verlengkabels en panel source & panel drain voor in- of opbouw.

Alle connectoren zijn afzonderlijk uitgevoerd in vijf kleuren, aarde, nul, fase L1, L2 en L3 en om veiligheidsredenen niet onderling uitwisselbaar. Naast deze connectoren zijn verschillende uitvoeringen tangen leverbaar voor directe montage op koperen strippen of indien gewenst connectoren in combinatie met een DIN-zekeringhouder, geschikt voor de meest voorkomende Europese systemen. Voor speciale toepassingen is er eveneens een systeem leverbaar, waarbij de sleutel ten behoeve van de secondary locking overbodig is, daar met een ingenieus systeem een permanent veermechanisme is gemonteerd.

Het systeem kan tevens toegepast worden in combinatie met een 19” rack als NRG box met gepatenteerde veiligheidsaansluitingen. Met betrekking tot wat lagere vermogens tot 250 A is een snaplock connector serie leverbaar.

Voor verdere informatie zie de bovenstaande officiële documentatie of vraag het aan onze verkopers
.