Friand Rubberfabriek
 

Uitgangspunt binnen de elektrotechniek is in steeds toenemende mate “veiligheid”.

Ook voor Friand is derhalve veiligheid stevig verankerd in de wijze, waarop producten worden gefabriceerd hetgeen zich laat vertalen in zorg voor mens & machine.
 

Gedreven door deze zorg levert Friand een leveringspakket, volgens het concept “productie op maat”, waarbij wij ons tevens focussen op samenwerking met de klant voor de lange termijn.

Met de levering van top producten zijn wij in staat om een partnership op te bouwen, welke voor beide partijen leidt tot een win-win situatie, waarbij het meedenken in uw problematiek en in hoge mate het bieden van een stuk flexibiliteit zal leiden tot een succesvolle samenwerking.
 

In deze situatie kan Friand te allen tijde inspringen op de behoefte van de markt en de afzonderlijke wensen van de klant, waarbij een systematische aanpak noodzakelijk is om datgene te realiseren wat u van een betrouwbare fabrikant als Friand verlangd.

Op grond van deze regels is Friand voor de toekomst uw aanspreekpunt en leverancier, die garant staat voor een leveringspakket wat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Naast verdeelkasten is bij Friand ook kabel een steeds groter worden onderdeel van de dagelijkse handel. Friand heeft speciaal voor de kabel de website www.kabelgroothandel.nl in het leven geroepen.